@Heidi Lammi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
 

HEVOSET JA RATSASTUS

Kuvaan pääasiassa hevosia ja kuvauskalenterini painottuu ratsastuksen tähtikilpailuiden ympärille. Ratsastuskilpailuista otetut kuvat löytyvät galleriasta, josta kuvia pystyy myös tilaamaan verkkomaksulla. Ostettuja kuvia saa käyttää somessa, kotisivuilla, blogeissa yms. Kuvista on tilattavissa kaksi versiota, pienempi logollinen (2€/kpl) tai isompi ilman logoa (10€/kpl). Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

 

Voit myös ilahduttaa ystävää tai ratsastavaa perheenjäsentä lahjakortilla valitsemallesi summalle. Lahjakortilla voi lunastaa summasta riippuen kilpailukuvia galleriasta tai yksityiskuvauksen. Lahjakortin voi tilata galleriasta tai sähköpostilla. 

Seuraa myös sosiaalisen median kanavia niin pysyt ajan tasalla tulevista kuvauksista.

KILPAILUKUVAUSPALVELU

Kilpailukuvauspalvelun saa tilattua koko kaudelle (2020) ja jatkossa myös esimerkiksi yhdelle kilpailuviikonlopulle.

 

Palvelun lunastaneille ratsastajille toimitetaan kuvat automaattisesti sähköpostilla kilpailupäivien aikana. Kuvat ovat nopeasti käytössä esimerkiksi sosiaalisen median päivitykseen eikä sinun tarvitse käyttää aikaa kuvien valitsemiseen ja tilaamiseen. Koko vuoden kuvauspalvelu soveltuu parhaiten pääkaupunkiseudulla aktiivisesti kilpailevalle esteratsastajalle. 

Tiedotan kuvattavista kilpailuista kotisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavilla, joten ota nyt jo seurantaan @heidilammiphotography Facebookissa ja Instagramissa.

Kuvauspalvelun hinnat:

  • Ratsastajalle, joka kilpailee yhdellä tai kahdella hevosella 150 euroa / kausi 

  • Ratsastajalle, joka kilpailee kolmella tai useammalla hevosella 165 euroa / kausi 

KILPAILUJÄRJESTÄJÄ/YHTEISTYÖKUMPPANI - Pyydä tarjous tapahtumakuvauksesta tai edustusratsukoiden kuvauksesta! Kuvausdiili voi pitää sisällään myös sosiaalisen median ylläpitoa ja tapahtuman kotisivut. 

Referenssit: www.ranskalainenviikonloppu.com, www.ratsuniittyeventing.com

 

YKSITYISKUVAUKSET

  • rakenne/potretti- tai ratsastuskuvaus miljöössä 

  • ylioppilas-, rippi- tai muut valmistujaiskuvat hevosen kanssa

Yksityiskuvauksen kesto on noin 1h per hevonen, ellei toisin sovita. Teen kuvauksia myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Mikäli samalla reissulla on useampi kuvattava niin hinnat ovat edullisemmat - pyydä tarjous talliporukalle!

Hinnat alkaen 75 euroa (pk-seutu) / 120e (muu Suomi) sis. alv 24%​

 

JUHLAT JA TAPAHTUMAT

Kuvaan mielelläni häitä, ristiäisiä, ylioppilaita tai muita juhlia, jonka tunnelmiin haluat palata kuvien muodossa. Tapahtumalla voi olla myös muita kuvauksellisia tavoitteita, kuten näkyvyyden maksimointi julkaisemalla kuvia sosiaalisessa mediassa tapahtuman aikana. Kattavaa kuva-arkistoa pystyy hyödyntämään myös tulevaisuudessa esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

 

Onnistuneet kuvaukset alkavat kuitenkin huolellisesta ennakkovalmistaumisesta - ota yhteyttä jo nyt vaikka tapahtumaan olisi vielä aikaa. Hääkuvauksia varataan nyt jo vuodelle 2020.

Hinnoittelu tapahtumakohtaisesti. Koko päivän kuvaus alkaen 200e (sis. alv 24%)

 

YHTEYSTIEDOT

Tmi Heidi Lammi

Y-tunnus: 2770245-9

heidilammiphoto@gmail.com

044 2555 330

  • Facebook
  • Instagram

YHTEYDENOTTO

  • Facebook
  • Instagram