top of page
Madis Morna - Herbert, kuva Heidi Lammi-3.jpg

KILPAILUKUVAT

Galleriasta voit tilata ratsastuskilpailuista otettuja kuvia omaan käyttöön. Galleriassa on käytössä yleisimmät maksutavat ja saat tilatut kuvat sähköpostiisi heti maksun jälkeen. Ostettuja kuvia saa käyttää somessa, kotisivuilla, blogeissa yms. Kuvia ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille ilman lupaa. Kuvista on tilattavissa kaksi versiota, pienempi logollinen tai isompi ilman logoa. 
 
Voit myös ilahduttaa ystävää tai ratsastavaa perheenjäsentä lahjakortilla valitsemallesi summalle. Lahjakortilla voi lunastaa summasta riippuen kilpailukuvia galleriasta tai yksityiskuvauksen. Lahjakortin voi tilata galleriasta tai sähköpostilla. 

Seuraa myös sosiaalisen median kanavia niin pysyt ajan tasalla tulevista kuvauksista.

Anni Roslin
kilpailukuvat
kuvauspalvelu
Maija Yli-Huhtala - Birchcape's Wonderland, kuva Heidi Lammi (1).jpg

KILPAILUKUVAUSPALVELU

Palvelun lunastaneille ratsastajille toimitetaan kuvat automaattisesti kilpailupäivän aikana tai viimeistään seuraavana aamuna. Kuvat ovat nopeasti käytössä esimerkiksi sosiaalisen median päivitykseen eikä sinun tarvitse käyttää aikaa kuvien valitsemiseen ja tilaamiseen. Palvelu sopii parhaiten kansallisen tason este- tai kenttäratsastajalle.

Kuvauspalvelun hinnat koko vuodelle

  • Ratsastajalle, joka kilpailee yhdellä hevosella 160 euroa / kausi

  • Ratsastajalle, joka kilpailee kahdella tai useammalla hevosella 180 euroa / kausi 

Tiedotan kuvattavista kilpailuista kotisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavilla, joten ota seurantaan @heidilammiphotography Facebookissa ja Instagramissa.

YKSITYISKUVAUKSET

Yksityiskuvaus voidaan toteuttaa tilaajan valitsemassa miljöössä ja teemalla. Kuvaan ensisijaisesti vallitsevassa valossa, mutta tarvittaessa minulta löytyy myös lisävalaistusta esim sisätiloissa suoritettaviin kuvauksiin. Pääkaupunkiseudulla kuvaukset onnistuu myös arkisin.

Hinnat pääkaupunkiseudulla, max 45km Leppävaarasta:

  • 1hlö 95e euroa 

  • 2hlö tai enemmän 75e/hlö

Hintaan sisältyy 8 kuvaa, lisäkuvat 10e/kpl. Kaikki kuvat käsitellään huolellisesti ja saat niistä sellaiset versiot, josta voi teettää kuvatuotteita.

 
Mikäli samalla omistajalla on kaksi hevosta, koiria tai otetaan muuten enemmän kuvia (useampi miljöö tai esim. potretti + ratsastuskuvat) niin kuvauksen hintaan lisätään 20 euroa.

Kuvaukset pääkaupunkiseudun ulkopuolella alkaen 150euroa. Summaa voidaan jakaa mikäli on useampia kuvattavia. Voit pyytää tarjouksen sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Toimitan kuvat yksityisellä kuvakansiolla ja kuvien kokonaistoimitusaika on noin viikko kuvauksesta riippuen kuvausten kestosta ja montako kuvattavaa on ollut. Useimmiten toimitan ensimmäisiä kuvia kuitenkin jo 24h sisällä.


Tavoitat minut parhaiten sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla heidilammiphoto@gmail.com. Voit myös käyttää kotisivujen yhteydenottolomaketta. 

img-55.jpg
yksityiskuvaus
2019-51.jpg

TAPAHTUMAKUVAUS

Palveluun sisältyy koko tapahtuman kuvaus sekä tärkeimpien kuvien toimitus uutisajassa esimerkiksi medialle tai sosiaalisen median päivitystä varten. Tapahtumakuvauksessa huomioidaan myös tapahtuman yhteistyökumppanit ja muut erityistoiveet.

Kuvista kertyy tapahtumajärjestäjälle kattava kuvapankki, jota voi hyödyntää myös tulevien tapahtumien markkinoinnissa. 

OTA YHTEYTTÄ
tapahtuma

YHTEISTYÖSSÄ

srl logo.png
Hevosopisto_logo_EquineCollege_TrainingC
Krafft-valk.png
Oranta Equus logo_light.png
Back On Track
ranskalainen-viikonloppu-logo-white.png
Unicorns_logo_FINAL_uusväri1304_WHITE.png
Aino-valk.png
HavenLive-Logo-1.png

YHTEISTYÖKUMPPANUUS

Yritykselle, joka toimii aktiivisesti hevosurheilun parissa järjestäen useita kilpailuja tai jolla on useita kärkitason edustusratsastajia.  

Yhteistyökumppanin palveluihin kuuluvat esimerkiksi omien tapahtumien kuvaus, tuotekuvaukset, yhteistyöpostaukset ja sponsoroitujen luokkien kuvaukset eri tapahtumissa.

 

Palvelupaketti räätälöidään aina yrityskohtaisesti. Lisäksi yhteistyökumppanin omille edustusratsukoille voidaan sopia erikoishinnoittelu kuvauspalveluista.

Olisitko kiinnostunut kevyemmästä yhteistyömallista? Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!

OTA YHTEYTTÄ
teamkrafft.jpg
kumppani1
justmarried-33.jpg

JUHLAT 

Kuvaan mielelläni häitä, ristiäisiä, ylioppilaita tai muita juhlia, jonka tunnelmiin haluat palata kuvien muodossa.

 

Onnistuneet kuvaukset alkavat kuitenkin huolellisesta ennakkovalmistaumisesta - ota yhteyttä jo nyt vaikka tapahtumaan olisi vielä aikaa. 

Hinnoittelu tapahtumakohtaisesti. Koko päivän kuvaus alkaen 450e, sisältäen varausmaksun 150e. 

Juhlat ja tapahtumat

YHTEYSTIEDOT

Tmi Heidi Lammi

Y-tunnus: 2770245-9

heidilammiphoto@gmail.com

@heidilammiphotography

  • Facebook
  • Instagram

YHTEYDENOTTO

Kiitos viestistä! Palaan asiaan mahdollisimman pian.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page