HEVOSET JA RATSASTUS

Kuvaan pääasiassa hevosia ja kuvauskalenterini painottuu ratsastuksen tähtikilpailuiden ympärille. Ratsastuskilpailuista otetut kuvat löytyvät galleriasta, josta kuvia pystyy myös tilaamaan verkkomaksulla. Ostettuja kuvia saa käyttää somessa, kotisivuilla, blogeissa yms. Kuvista on tilattavissa kaksi versiota, pienempi logollinen (3€/kpl) tai isompi ilman logoa (12€/kpl). Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

 

Voit myös ilahduttaa ystävää tai ratsastavaa perheenjäsentä lahjakortilla valitsemallesi summalle. Lahjakortilla voi lunastaa summasta riippuen kilpailukuvia galleriasta tai yksityiskuvauksen. Lahjakortin voi tilata galleriasta tai sähköpostilla. 

Seuraa myös sosiaalisen median kanavia niin pysyt ajan tasalla tulevista kuvauksista.

YHTEISTYÖSSÄ

ruutu.JPG
HavenLive-Logo-1.png

YKSITYISKUVAUKSET

Yksityiskuvauksen kesto on noin 1h ja se voidaan toteuttaa tilaajan valitsemassa miljöössä ja teemalla. Kuvaan ensisijaisesti vallitsevassa valossa, mutta tarvittaessa minulta löytyy myös lisävalaistusta esim sisätiloissa suoritettaviin kuvauksiin. Pääkaupunkiseudulla kuvaukset onnistuu myös arki-iltaisin.

Yksityiskuvauksen hintaan sisältyy matkakulut, arvonlisävero ja tietysti kuvat käsiteltyinä. Kuvien määrää ei ole rajattu. Toimitan kuvat yksityisellä kuvakansiolla ja kuvien kokonaistoimitusaika on noin viikko kuvauksesta riippuen kuvausten kestosta ja montako kuvattavaa on ollut. Useimmiten toimitan ensimmäisiä kuvia kuitenkin jo 24h sisällä.

Hinnat pääkaupunkiseudulla, max 45km Leppävaarasta:

- 1hlö 75 euroa

- 2hlö 50e/hlö

- 3hlö tai enemmän, 40e/hlö

 

Mikäli samalla omistajalla on kaksi hevosta, koiria tai otetaan muuten enemmän kuvia (useampi miljöö tai esim. potretti + ratsastuskuvat) niin kuvauksen hintaan lisätään 20 euroa.

Kuvaukset pääkaupunkiseudun ulkopuolella alkaen 150euroa. Summaa voidaan jakaa mikäli on useampia kuvattavia.

Tavoitat minut parhaiten sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla heidilammiphoto@gmail.com. Voit myös käyttää kotisivujen yhteydenottolomaketta. 

 

JUHLAT JA TAPAHTUMAT

Kuvaan mielelläni häitä, ristiäisiä, ylioppilaita tai muita juhlia, jonka tunnelmiin haluat palata kuvien muodossa. Tapahtumalla voi olla myös muita kuvauksellisia tavoitteita, kuten näkyvyyden maksimointi julkaisemalla kuvia sosiaalisessa mediassa tapahtuman aikana. Kattavaa kuva-arkistoa pystyy hyödyntämään myös tulevaisuudessa esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

 

Onnistuneet kuvaukset alkavat kuitenkin huolellisesta ennakkovalmistaumisesta - ota yhteyttä jo nyt vaikka tapahtumaan olisi vielä aikaa. 

Hinnoittelu tapahtumakohtaisesti. Koko päivän kuvaus alkaen 300e (sis. alv 24%)

 

YHTEYSTIEDOT

Tmi Heidi Lammi

Y-tunnus: 2770245-9

heidilammiphoto@gmail.com

044 2555 330

  • Facebook
  • Instagram

YHTEYDENOTTO

  • Facebook
  • Instagram

@Heidi Lammi