KILPAILUKUVAT

Galleriasta voit tilata ratsastuskilpailuista otettuja kuvia omaan käyttöön. Galleriassa on käytössä yleisimmät maksutavat ja saat tilatut kuvat sähköpostiisi heti maksun jälkeen. Ostettuja kuvia saa käyttää somessa, kotisivuilla, blogeissa yms. Kuvia ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille ilman lupaa. Kuvista on tilattavissa kaksi versiota, pienempi logollinen (3€/kpl) tai isompi ilman logoa (12€/kpl). Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

 

Voit myös ilahduttaa ystävää tai ratsastavaa perheenjäsentä lahjakortilla valitsemallesi summalle. Lahjakortilla voi lunastaa summasta riippuen kilpailukuvia galleriasta tai yksityiskuvauksen. Lahjakortin voi tilata galleriasta tai sähköpostilla. 

Seuraa myös sosiaalisen median kanavia niin pysyt ajan tasalla tulevista kuvauksista.

 
 
Maija Yli-Huhtala - Birchcape's Wonderla

KILPAILUKUVAUSPALVELU

Palvelun lunastaneille ratsastajille toimitetaan kuvat automaattisesti kilpailupäivän aikana tai viimeistään seuraavana aamuna. Kuvat ovat nopeasti käytössä esimerkiksi sosiaalisen median päivitykseen eikä sinun tarvitse käyttää aikaa kuvien valitsemiseen ja tilaamiseen. Palvelu sopii parhaiten kansallisen tason este- tai kenttäratsastajalle.

Kuvauspalvelun hinnat koko vuodelle

  • Ratsastajalle, joka kilpailee yhdellä tai kahdella hevosella 150 euroa / kausi

  • Ratsastajalle, joka kilpailee kolmella tai useammalla hevosella 170 euroa / kausi 

Tiedotan kuvattavista kilpailuista kotisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavilla, joten ota seurantaan @heidilammiphotography Facebookissa ja Instagramissa.

YKSITYISKUVAUKSET

Yksityiskuvauksen kesto on noin 1h ja se voidaan toteuttaa tilaajan valitsemassa miljöössä ja teemalla. Kuvaan ensisijaisesti vallitsevassa valossa, mutta tarvittaessa minulta löytyy myös lisävalaistusta esim sisätiloissa suoritettaviin kuvauksiin. Pääkaupunkiseudulla kuvaukset onnistuu myös arki-iltaisin.

Yksityiskuvauksen hintaan sisältyy matkakulut, kuvat käsiteltyinä ja alv 24%. Kuvien määrää ei ole rajattu. Toimitan kuvat yksityisellä kuvakansiolla ja kuvien kokonaistoimitusaika on noin viikko kuvauksesta riippuen kuvausten kestosta ja montako kuvattavaa on ollut. Useimmiten toimitan ensimmäisiä kuvia kuitenkin jo 24h sisällä.

Hinnat pääkaupunkiseudulla, max 45km Leppävaarasta:

- 1hlö 75 euroa

- 2hlö 50e/hlö

- 3hlö tai enemmän, 40e/hlö

 

Mikäli samalla omistajalla on kaksi hevosta, koiria tai otetaan muuten enemmän kuvia (useampi miljöö tai esim. potretti + ratsastuskuvat) niin kuvauksen hintaan lisätään 20 euroa.

Kuvaukset pääkaupunkiseudun ulkopuolella alkaen 150euroa. Summaa voidaan jakaa mikäli on useampia kuvattavia.

Tavoitat minut parhaiten sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla heidilammiphoto@gmail.com. Voit myös käyttää kotisivujen yhteydenottolomaketta. 

 
2019-51.jpg

TAPAHTUMAKUVAUS

Palveluun sisältyy koko tapahtuman kuvaus sekä tärkeimpien kuvien toimitus uutisajassa esimerkiksi medialle tai sosiaalisen median päivitystä varten. Tapahtumakuvauksessa huomioidaan myös tapahtuman yhteistyökumppanit ja muut erityistoiveet.

Kuvista kertyy tapahtumajärjestäjälle kattava kuvapankki, jota voi hyödyntää myös tulevien tapahtumien markkinoinnissa. 

OTA YHTEYTTÄ
 

YHTEISTYÖKUMPPANUUS

Yritykselle, joka toimii aktiivisesti hevosurheilun parissa järjestäen useita kilpailuja tai jolla on useita kärkitason edustusratsastajia.  

Yhteistyökumppanin palveluihin kuuluvat esimerkiksi omien tapahtumien kuvaus, tuotekuvaukset, yhteistyöpostaukset ja sponsoroitujen luokkien kuvaukset eri tapahtumissa.

 

Palvelupaketti räätälöidään aina yrityskohtaisesti. Lisäksi yhteistyökumppanin omille edustusratsukoille voidaan sopia erikoishinnoittelu kuvauspalveluista.

Olisitko kiinnostunut kevyemmästä yhteistyömallista? Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!

OTA YHTEYTTÄ
teamkrafft.jpg
 
justmarried-33.jpg

JUHLAT 

Kuvaan mielelläni häitä, ristiäisiä, ylioppilaita tai muita juhlia, jonka tunnelmiin haluat palata kuvien muodossa.

 

Onnistuneet kuvaukset alkavat kuitenkin huolellisesta ennakkovalmistaumisesta - ota yhteyttä jo nyt vaikka tapahtumaan olisi vielä aikaa. 

Hinnoittelu tapahtumakohtaisesti. Koko päivän kuvaus alkaen 300e (sis. alv 24%). 

 

YHTEYSTIEDOT

Tmi Heidi Lammi

Y-tunnus: 2770245-9

heidilammiphoto@gmail.com

044 2555 330

  • Facebook
  • Instagram

YHTEYDENOTTO

Kiitos viestistä! Palaan asiaan mahdollisimman pian.

  • Facebook
  • Instagram